ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

“Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο”

Το 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας, δημιουργήθηκε από νέες και νέους εθελοντές του Humanity Greece στο Μεταξουργείο με αποστολή να υποστηρίξει σε Πανελλαδική εμβέλεια ευάλωτους πολίτες.

Το ΕΣΚ λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο με δράσεις ουσιαστικής παρέμβασης ενώ διαθέτει λειτουργίες για:

Αποθήκευση ειδών

Συλλογή & διαλογή αγαθών

Logistics Center

Τηλεφωνικό Κέντρο

24ωρη παρέμβαση σε έκτακτες ανάγκες

Σεμινάρια & Εκπαιδευτικά Προγράμματα

“Αξίες ΕΣΚ”

Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες τόσο από πληγείσες περιοχές όσο και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την δημιουργία εξατομικευμένων πακέτων στήριξης που περιέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Ανθρωπιά

Οικογένεια

Ενσυναίσθηση

Αξιοπρέπεια

Ισότητα

Ανιδιοτέλεια

Ευελιξία

Ομαδικότητα

Σεβασμός

Εθελοντισμός

Αλληλεγγύη

Φροντίδα

“A Kitchen For Good”

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η Οικιακή Κοινωνική Κουζίνα εντός του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου (ΕΣΚ) της χώρας, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση φρέσκο φαγητό για τους άστεγους πολίτες της Αττικής.

Ξεκινώντας την καμπάνια «A Kitchen for Good», οι εθελοντές του Humanity Greece αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα απόγευμα, την σίτιση 100+ συνανθρώπων μας καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου φαγητού στα σημεία που διαμένουν, σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ Genesis Hellas.

Vegan Menu 🍃

Στόχος της μεγάλης ομάδας εθελοντών που επιμελούνται σε εβδομαδιαία βάση, να μαγειρέψουν και να διανείμουν το φρέσκο φαγητό στους άστεγους συνανθρώπους μας, είναι να προσφέρουν ό,τι ακριβώς θα έφτιαχναν και στο σπίτι τους:

“Αγνά υλικά, τις καλύτερες πρώτες ύλες, περιποιημένες μερίδες με αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο που θα γευτεί το φαγητό”

Μέχρι το τέλος του 2023 θα έχουν δοθεί 5.100 μερίδες φαγητού.