HumanityGreece_Horizontal Logo_White

A Kitchen for Good: Όλες τις Δευτέρες του Αυγούστου θα διεξαχθεί το μαγείρεμα

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece, έχει δημιουργήσει εδώ και δυο περίπου χρόνια, κουζίνα, εντός του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση, φρέσκο χορτοφαγικό φαγητό για τους άστεγους πολίτες της Αττικής. Ταυτόχρονα, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, εξασφαλίζει φρέσκο φαγητό για τα κλιμάκια που επιχειρούν σε πύρινα μέτωπα εντός της Αττικής.

Και τον Αύγουστο, τις Δευτέρες δίνουμε ραντεβού στο Humanity

Σταθερά και τον μήνα Αύγουστο, θα διεξαχθούν τα Μαγειρέματα κάθε Δευτέρα απόγευμας λίγο μετά τις 18:00, στο Humanity, Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο. Στο μαγείρεμα συμμετέχουν εθελόντριες και εθελοντές κάθε ηλικίας ενώ προετοιμάζεται φρέσκο φαγητό για τους ανθρώπους σε αστεγία μαζί με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ Genesis Hellas οι οποίοι εξασφαλίζουν φρέσκο φαγητό κάθε Τετάρτη.

Σπουδαίοι Chefs υποστηρίζουν το έργο του Humanity Greece

Ξεκινώντας την καμπάνια «A Κitchen for Good» οι εθελοντές του Humanity Greece αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα απόγευμα, την σίτιση 150 συνανθρώπων μας καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου φαγητού στα σημεία που διαμένουν.

Στην προσπάθεια αυτή, έχουν συμβάλλει κορυφαίοι Chefs όπως ο Γιώργος Τσούλης, ο Πέτρος Συρίγος, η Βαλεντίνα Αργυροπούλου, ο Τίμος Ζαχαράτος και ο Πάνος Μαγουλάς δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και συνταγές για το καλύτερο γευστικό και θρεπτικό αποτέλεσμα.

Υιοθέτησε ένα μαγείρεμα

Μπορείς και εσύ να συνδράμεις στη Κοινωνική κουζίνα, υιοθετώντας μια “Δευτέρα” ώστε να αγοραστούν όλα τα απαραίτητα είδη και λαχανικά για την δημιορυγία του φαγητού΄.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ