ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

“ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ”

Η κύρια πηγή εσόδων της ΑΜΚΕ, προέρχεται από δωρεές Εταιρειών και ιδιωτών καθώς αναλαμβάνουν να καλύψουν τις πάγιες οικονομικές ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία της Οργάνωσης. Επιπλέον, εθελόντριες και εθελοντές υποστηρίζουν καθημερινά το έργο μας προσφέροντας είδη, αγαθά, παιχνίδια και ρουχισμό για την ένταξη τους στα μηνιαία πακέτα στήριξης που αποστέλλονται στις ευάλωτες οικογένειες της χώρας.

Σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, η στήριξη των εταιρειών σε είδη είναι μεγάλη ενώ η ανταπόκριση των πολιτών σε επείγουσες καταστάσεις, είναι συγκηνιτική.

Το Humanity Greece, από τον Οκτώβριο του 2021 έχει νομική υπόσταση ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) ενώ διαθέτει νομικό και οικονομικό τμήμα για την αδιαπραγμάτευτη νόμιμη λειτουργία της.
 
Kάθε χρόνο η ετήσια έκθεση της ομάδας, κοινοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα της, στην επιλογή [Humanity Greece / ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ] η οποία περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της δράσης, τις πηγές εσόδων και εξόδων του έτους.
 
H διαφάνεια είναι αδιαπραγμάτευτη για εμάς, για αυτό το λόγο, μπορείτε να καλείτε απευθείας στο 210 5226 379 για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Η ομάδα του Humanity Greece, απαρτίζεται από εθελόντριες και εθελοντές κάθε ηλικίας, οι οποίες/οι έχουν διάθεση και μεράκι να συμβάλλουν εθελοντικά στις δράσεις που ορίζει ο καταστατικός σκοπός της ομάδας.

Μπορείτε εύκολα να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσω της ιστοσελίδας μας {Humanity Greece / Γίνε Εθελοντής ] είτε να καλέσετε στο 210 5226 379 για περαιτέρω πληροφορίες.

Η οικογένεια που χρήζει άμεσης ανάγκης για ένταξη στο Mητρώο του Humanity Greece, θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα  μας [ Humanity Greece / Ένταξη στο Μητρώο Ωφελουμένων ] όπου ζητούνται τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος . Έπειτα, η αρμόδια ομάδα εθελοντών μας, που απαρτίζεται από κοινωνικούς λειτουργούς και κοινωνιολόγους, θα τους καλεί για μια τηλεφωνική συνέντευξη όπου θα καταγραφούν οι ανάγκες της. 

Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε για την διασφάλιση των προσωπικών  δεδομένων όπως ενημερώνεται πλήρως ο εκάστοστε ωφελούμενος για τις σχετικές διαδικασίες διασφάλισης των προσωπικών του δεδομένων.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ