ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Γίνε εσύ, ο κόσμος που αλλάζει!

Θεμέλιος λίθος για την εθελοντική ομάδα του «Humanity Greece» είναι οι νέες και νέοι εθελοντές, που με την απλόχερη προσφορά τους έχουν δημιουργήσει μια πελώρια αλυσίδα στήριξης και ενδυνάμωσης για όσους έχουν ανάγκη αλλά και για εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν.

Οι εθελοντές μας προσφέρουν καθημερινά μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο ενώ συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση των ανθρώπων σε ανάγκη.

Μέσω του εθελοντισμού, λόγω της δημιουργίας των κοινών στόχων αλληλεγγύης, επιτυγχάνεται η συμπερίληψη και ενσωμάτωση ατόμων από ποικίλες κοινωνικές ομάδες. Ετερόκλητοι χαρακτήρες και αντιλήψεις συσπειρώνονται και συμπορεύονται αρμονικά, με αποκλειστικό στόχο την προσφορά.

Η νέα γενιά ενισχύει τη συζήτηση για την αποδοχή του διαφορετικού και την έναρξη ενός κοινού οράματος για αλλαγή ενώ ταυτόχρονα καλεί όλα τα ενεργά στην κοινωνία άτομα να αποκτήσουν νέες εμπειρίες ζωής.

Ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας πολιτισμένης κοινωνίας.  Ενίσχυσε την αλυσίδα αλληλεγγύης και γίνε μέρος της ομάδας μας. Μαζί, γινόμαστε ο κόσμος που αλλάζει! #Εθελοντύθηκα

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ