HumanityGreece_Horizontal Logo_White

Πυρκαγιά Εύβοια: Εθελοντές του Humanity Greece συνδράμουν στις Πετριές Ευβοίας

Συνεχίζεται η φωτιά στην Εύβοια για ακόμη μια ημέρα, ενώ λίγο μετά τις 07.30 το πρωί, οι κάτοικοι των Κριεζών έλαβαν νέο μήνυμα από το 112 με οδηγίες να απομακρυνθούν λόγω πυρκαγιάς προς το Αλιβέρι.

Εθελοντικά κλιμάκια του Humanity Greece έφτασαν στην Εύβοια αργά το βράδυ της Δευτέρας, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό στα Πυροσβεστικα κλιμάκια, τους πολίτες και τους εθελοντές που επιχειρούν στα πεδία. 

Η Γραμμή Ενημέρωσης της εθελοντικής ομάδας βρίσκεται στη διάθεση του κόσμου ώστε να ενημερώνεται και να δίνει πληροφορίες για ανάγκες: 210 5226 379

Το Humanity Greece είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός που ανταποκρίνεται σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς φορείς στήριξης κοινοτήτων και δομών σε ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές καταστροφές που πλήττουν ανά διαστήματα τις περιοχές της Ελλάδας.

Με τη διάχυση των δράσεων αλλά και την αδιάκοπη στήριξη των εθελοντών μας, το Humanity Greece διαθέτει μια μεγάλη αλυσίδα νέων, κυρίως, ατόμων πρόθυμα να ενισχύσουν και να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Μάθε Περισσότερα: 210 5226 379 | [email protected]

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ