HumanityGreece_Horizontal Logo_White

PeopleCert: Στήριξη στους πυρόπληκτους μέσω της εθελοντικής οργάνωσης Humanity Greece

Η PeopleCert, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της, πραγματοποίησε σημαντική δράση στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική τον Αύγουστο του 2024 και πρόσφατα στις κοινότητες του Δήμου Ξυλόκαστρου Κορινθίας.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας επισκέφθηκε το “σπίτι” της εθελοντικής οργάνωσης Humanity Greece στην Αθήνα, όπου παραδόθηκαν δωρεές που συγκεντρώθηκαν τόσο από τους εργαζόμενους της PeopleCert όσο και από την ίδια την εταιρεία.

Οι δωρεές περιλάμβαναν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά είδη και άλλα απαραίτητα αγαθά, με στόχο την κάλυψη άμεσων αναγκών των πολιτών που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές.

Αναλυτικά συγκεντρώθηκαν δωρεές:

  • Από εργαζόμενους: καθαριστικά, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής.
  • Από PeopleCert: καθαριστικά-αναλώσιμα (κάδοι, φτυάρια, γάντια εργασίας, σακούλες), τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
  • Ποσότητες: 60 κιλά αλεύρι, 50 κιλά ζυμαρικά, 60 λίτρα ελαιόλαδο, 540 λίτρα νερό, 55 κιλά μέλι, 45 κιλά ρύζι, γάλα, κονσέρβες, ψωμί, καφές και άλλα προϊόντα.

Σύμφωνα με την καταγραφή του Humanity Greece, οι δωρεές της PeopleCert κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πυρόπληκτων οικογενειών τόσο της Βορειοανατολικής Αττικής που επλήγη τον Αύγουστο όσο των πολιτών στα χωριά του Ξυλόκαστρου Κορινθίας που ηρθαν αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα προ ημερών.

Οι ακριβείς ποσότητες και ο μεγάλος όγκος των αγαθών που συγκεντρώθηκε θα καταμετρηθούν από την οργάνωση και θα δημοσιευτούν αναλυτικά στις επόμενες ημέρες.

Η PeopleCert παραμένει αφοσιωμένη στην ενίσχυση της αλληλεγγύης και στη στήριξη των ευπαθών ομάδων σε περιόδους κρίσεων, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ