Τα Φαρμακεία Μαρτίκας στέκονται δίπλα στους πυρόπληκτους πολίτες της χώρας

Τα Φαρμακεία Μαρτίκας στηρίζουν δυναμικά το έργο των εθελοντών παρέχοντας παλέτα φαρμάκων και νερών για όλα τα πυρόπληκτα σημεία της χώρας. Τα αγαθά αποστέλλονται άμεσα από την ομάδα εθελοντών του Humanity Greece σε όλα τα μέτωπα καλύπτοντας στο πεδίο τις ανάγκες των πυροσβεστών, των εθελοντών πυροσβεστών και των πολιτών.

Πρόκειται για μια ουσιαστική συνεισφορά, που έρχεται να δώσει άμεση λύση στις συνεχείς αποστολές του οργανισμού σε όλα τα πυρόπληκτα σημεία.

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας. Η ομάδα αποστέλλει πακέτα στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε καθημερινή βάση συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας.

Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ιδιαίτερη συνεισφορά των Φαρμακείων Μαρτίκας σε κάθε προκύπτουσα ανάγκη.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ