Δωρεάν 24ωρη Γραμμή Ενημέρωσης από το HumanityGreece – Εθελοντές ενημερώνουν τους πολίτες ενόψει των πυρκαγιών με την στήριξη της INTERAMERICAN

Σε πύρινο κλοιό είναι η χώρα μας με τα μέτωπα να ξεσπάνε το ένα μετά το άλλο ενώ Πυροσβέστες και εθελοντές βρίσκονται για ακόμη μια φορά στην πρώτη γραμμή.

Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, πολίτες όλων των ηλικιών ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης και να σταλούν απευθείας στα σημεία με εθελοντές.

Δωρεάν 24ωρη Γραμμή Ενημέρωσης – Εθελοντές ενημερώνουν τους πολίτες

Για πρώτη φορά στη χώρα, δημιουργήθηκε 24ωρη Γραμμή Επικοινωνίας από τους εθελοντές του Humanity Greece, ώστε να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν τόσο με ανθρωπιστική βοήθεια όσο για παροχή εθελοντικής δράσης.

Το τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, στην τηλεφωνική γραμμή 210 5226 379, υποστηρίχθηκε από την πρώτη στιγμή από την INTERAMERICAN, η οποία κάλυψε το κόστος εξοπλισμού, εγκατάστασης και πλήρους λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου.

Μέσα από τον άμεσο συντονισμό και την έγκαιρη ανταπόκριση, οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Humanity Greece ανεφοδιάζουν με είδη έκτακτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικά είδη τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους πολίτες και τα Κέντρα Υγείας των περιοχών που καταγράφεται πως έχουν σοβαρές ελλείψεις σε είδη για να εξυπηρετήσουν αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται για ώρες στα πεδία.

Λίγα Λόγια για την INTERAMERICAN:

Η Interamerican, μέλος του Ομίλου Achmea, έχοντας μια μακρά παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης, δείχνει για ακόμα μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, υποστηρίζοντας το έργο του Humanity Greece. Η υποστήριξη και η προσφορά αποτελούν στοιχεία της εταιρικής κουλτούρας της Interamerican, η οποία επιδιώκει να αναπτύσσει σταθερές σχέσεις με φορείς και οργανισμούς που παράγουν ουσιαστικό έργο για την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας,

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ