Εθελοντές στέλνουν για 15η ημέρα Ανθρωπιστική βοήθεια ειδών και τροφίμων στους πληγέντες στην Θεσσαλία

Στην πρώτη γραμμή, μαζί με πολλούς αλληλέγγυους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα αυτής της τεράστιας καταστροφής στις περιοχές της Θεσσαλίας, στέκεται το Humanity Greece. 

Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής αντικρίζουν οι εθελοντές μαζί με τους κατοίκους που ήδη έχουν καταφέρει να επιστρέψουν στα σπίτια τους μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας, ενώ η οσμή από τα νεκρά ζώα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Έχει δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αλυσίδα στήριξης στη χώρα για τους συνανθρώπους μας με καθημερινές αποστολές φορτηγών στη Θεσσαλία συνοδευμένα από εθελοντές τα οποία ξεφορτώνονται απευθείας στις κοινότητες των πιο απόμερων χωριών που έχουν κυριολεκτικά πνιγεί.

Με μεγάλη δυσκολία αφού μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου είναι κατεστραμμένο, εθελοντές καταφθάνουν στις πλατείες των χωριών και προσφέρουν μαζί με τα αγαθά μια αγκαλιά ανθρωπιάς και ελπίδας.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρίσκονται στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο – Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο όπου εκεί προσφέρουν χειρωνακτική στήριξη κάνοντας συλλογή, διαλογή, πακετάρισμα ενώ φορτώνουν καθημερινά φορτηγά και βαν για να ταξιδεύουν στα χωριά συνοδευμένα από εθελοντές του Humanity Greece.

Humanity Greece – Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο

210 5226379 – Humanitygreece.org

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ