Έτοιμοι για το πρώτο τζάμπολ του Stoiximan AegeanBall Festival – Φέτος το κοινωνικό μας έργο στρέφεται στη στήριξη του Humanity Greece

Στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα από τις 7 έως και τις 9 Ιουλίου, αφού η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπάει σε ρυθμούς Stoiximan AegeanBall Festival.

Όλα τα φώτα είναι πλέον στραμμένα στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο για το κορυφαίο 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας, το Stoiximan AegeanBall Festival. Από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου, η μεγαλύτερη και ιστορικότερη πλατεία της Ερμούπολης, η Πλατεία Μιαούλη θα γεμίσει από ανθρώπους όλων των ηλικιών, Ολυμπιονίκες, παιδιά ακαδημιών, νέους και νέες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες με το κοινό μήνυμα, παίζουμε μπάσκετ «για τη Σύρο».

«Stoiximan AegeanBall Festival for Humanity Greece»

Συλλεκτική εμφάνιση της διοργάνωσης, με υπογραφές από όλους τους μεγάλους παίκτες του Φεστιβάλ, θα δημοπρατηθεί για τη στήριξη του ανθρωπιστικού έργου του Humanity Greece με σκοπό τη στήριξη και κάλυψη εξόδων για τα πακέτα στήριξης των 500+ ευάλωτων οικογενειών που υπάγονται σε σταθερή μηνιαία βάση στο Μητρώο Ωφελούμενων του οργανισμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Progame, κ. Γιάννης Λάσκαρης, επισήμανε: «Φτάνουμε στην 5η χρονιά και η χαρά μας είναι τεράστια. Είναι τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να διοργανώσουμε μία τεράστια διοργάνωση με τη σφραγίδα του Γιώργου Πρίντεζη. Στόχος μας είναι αφενός να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αφετέρου να φέρουμε κοντά στον απλό κόσμο, τα παγκόσμια αστέρια του μπάσκετ. Είναι μια πολύ όμορφη εικόνα να βλέπεις μια πλατεία ‘ντυμένη’ στα χρώματα του μπάσκετ και να παρατηρείς ανθρώπους όλων των ηλικιών να παίζουν και να απολαμβάνουν το άθλημα αυτό. Αγαπάμε το νησί, τόσο λόγω του Γιώργου αλλά και λόγω της στήριξης που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας. Η νέα μας προσθήκη, το Celebrity Game θα δώσει μια νέα νότα στο πρόγραμμα, ενώ οι εγγραφές της διοργάνωσης είχαν μεγάλη απήχηση και έκλεισαν νωρίτερα απ’ ότι αναμέναμε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ονοματοδότη μας, τη Stoiximan και φυσικά σε όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτό το τουρνουά. Φέτος το κοινωνικό μας έργο στρέφεται στη στήριξη του Humanity Greece».

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ «χτυπά» για 5η χρονιά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με τις πρώτες αφίξεις αθλητών και επισκεπτών να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Λίγες ώρες πριν το πρώτο «τζάμπολ» οι συντελεστές της διοργάνωσης μίλησαν για τη φετινή διοργάνωση στο πρόσφατα ανακαινισμένο, από την ευγενική χορηγία της Stoiximan, ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Πάγου Σύρου, κάνοντας τα επίσημα εγκαίνιά του.

Άρθρο του SPORT24

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ