Η Accenture μαγειρεύει στην Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece για τους άστεγους συνανθρώπους μας

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού του έργου, το Humanity Greece έχει δημιουργήσει την 1η Οικιακή Κοινωνική Κουζίνα εντός του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου, όπου σε εβδομαδιαία βάση παρασκευάζεται και προσφέρεται φρέσκο Vegan φαγητό για τους άστεγους πολίτες της Αττικής.

Πρόσφατα, εργαζόμενοι της Accenture, με πλήθος εθελοντών ένωσαν τις μαγειρικές τους δυνάμεις στο Humanity Greece και ετοίμασαν -βάσει ενός ολοκληρωμένου διατροφολογικού μενού- περισσότερες από 100 μερίδες φαγητού.

Κάθε Δευτέρα απόγευμα μαγειρεύουμε στο Humanity Greece φρέσκο φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε αστεγία

Με motto «A kitchen for Good» οι εθελοντές του Humanity Greece αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα -κάθε Δευτέρα- τη σίτιση συνανθρώπων μας σε αστεγία, καθώς και τη διανομή του φρέσκου φαγητού στα σημεία που διαμένουν μαζί με την GENESIS HELLAS.

Λίγα Λόγια για την Accenture

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας και Ευφυών Λειτουργιών.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ