Η Avgerinos Cosmetics προσφέρει προϊόντα για τις ευπαθείς οικογένειες

Η Avgerinos Cosmetics στηρίζει το καθημερινό έργο των εθελοντών του Humanity Greece προσφέροντας για τα πακέτα στήριξης που δημιουργούνται για την στήριξη πλήθος οικογενειών σε όλη την χώρα, ενυδατικές κρέμες, σαμπουάν, αντισηπτικά και αντηλιακά υψηλής προστασίας.

Μια κίνηση η οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ουσία αφού διευρύνει τα αγαθά που συμπεριλαμβάνονται στα μηνιαία πακέτα στήριξης καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε καθημερινή βάση συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ AVGERINOS COSMETICS:

Η Avgerinos Cosmetics αποτελεί µία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της στην Ελλάδα. Σήµερα, µε την µακρά παράδοση που έχει στο πεδίο της φυσικής αισθητικής αναπτύσσει μια ξεχωριστή δραστηριότητα αποκλειστικά για σύγχρονα, υψηλής ποιότητας Vegan και φυσικά προϊόντα που ωφελούν συνολικά το πρόσωπο, το δέρµα και το σώµα.

Το Humanity Greece ευχαριστεί θερμά την Avgerinos Cosmetics για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και την άριστη συνεργασία μας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ