Η CANDIA στηρίζει τις πληγείσες οικογένειες της Θεσσαλίας που έχει υιοθετήσει το Humanity Greece

Συνεχίζεται αδιάκοπα η αλυσίδα στήριξης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και την Μαγνησία στο χώρο της εθελοντικής ομάδας του Humanity Greece, Μυλλέρου 76 στο Μεταξουργείο. Οι εθελοντές του Humanity Greece που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν την μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης στη χώρα, ταξιδεύουν μέρα παρά μέρα σε όλα τα χωριά και βοηθούν στο συντονισμό και την οργάνωση τόσο των αγαθών όσο της κατανομής των ειδών στον κόσμο.

Μέσω της άμεσης ανταπόκρισης της εταιρείας CANDIA, παραδόθηκαν ολοκαίνουργια διπλά και μονά στρώματα στα χωριά Αρμένιο και Σωτήριο στην Λάρισα τα οποία δόθηκαν απευθείας στις οικογένειες που έχουν καταφέρει να ξανά μπουν στο σπίτι τους. Και τα δυο χωριά υπέστησαν βιβλικές καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel ενώ το χωριό Σωτήριο είχε ακόμη περισσότερες μετά και το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias.

Με στοχευμένες ενέργειες το Humanity Greece ενώνει τόσο τους πολίτες όσο τις επιχειρήσεις με γνώμονα να συμβάλλουν ολιστικά στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην χώρα μας.

#HumanityGreece #CANDIACARES

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ