Μαγειρεύοντας για άστεγους σε μια οικιακή κουζίνα – Γίνε εθελοντής

Ξεκινώντας την καμπάνια έναν χρόνο πριν «A kitchen for Good» οι εθελοντές του Humanity Greece μαζί με τους εθελοντές της ΑΜΚΕ Genesis Hellas, αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα την σίτιση 150 συνανθρώπων μας σε αστεγία καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου φαγητού στα σημεία που βρίσκονται στο δρόμο. Από το Μεταξουργείο, το κέντρο της Αθήνας, το Θησείο, το Μοναστηράκι μέχρι και

Κάθε Δευτέρα λίγο μετά τις 18:30, στο σπίτι του Humanity Greece (Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο) άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθελοντές από ομάδες, φοράνε ποδιές και μαγειρεύουν ολόφρεσκο φαγητό για περίπου 150 συνανθρώπους μας. Η ομάδα έχει διαμορφώσει ένα άκρως υγιεινό και πλούσιο διατροφολογικό μενού παρέχοντας από πένες με κιμά σόγιας, φασολάκια με πατάτες μέχρι φακές με λαχανικά ακόμη και κριθαρώτο λαχανικών.

Η δράση αυτή μόνο το κλασικό “συσσίτιο” δεν θυμίζει αφού νιώθεις πως μαγειρεύεις στο σπίτι σου για την δική σου οικογένεια. Εθελοντές της δράσης μπορούν να γίνουν όλοι αρκεί να έχουν διάθεση για συνεργασία και χρόνο να φτιάξουν 150 ζεστές μερίδες.
 

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ