Μαζί με την Pet City δίνουμε ελπίδα στα ανάπηρα ζωάκια που βρίσκονται σε καταφύγια

Ο αγώνας για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι διαρκής υπόθεση, τόσο από τα φιλοζωικά σωματεία και τους Δήμους κάθε περιοχής, αλλά και τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές.

Το Humanity Greece κάθε μήνα στα πακέτα στήριξης που στέλνει σε πάνω από 300 οικογένειες αποστέλλει και τροφές για τα ζώα συντροφιάς τους

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων, τα Pet City ξεκινούν ένα καινούργιο πρόγραμμα δράσεων με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου: πρόκειται για την καμπάνια act pawsi+ive Moving Together, στην οποία περιλαμβάνεται ήδη μια πολύ αξιέπαινη συνεργασία – τα Pet City στηρίζουν έμπρακτα τη δράση της Plus2Feet.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα, από σκυλάκια και γατάκια, μέχρι χάμστερ και οικόσιτα ζώα, ενώ έχουν κατασκευάσει και το μοναδικό αναπηρικό αμαξίδιο για αρκούδα στο καταφύγιο του Αρκτούρου. Συνολικά, έχουν παραδώσει πάνω από 2.000 αμαξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρώτη στάση της δράσης, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου, όπου με τη συνδρομή της Plus2Feet, τα Pet City δωρίζουν δυο αναπηρικά αμαξίδια στις Μαργαρίτα και Princess, τα οποία θα τους προσφέρουν την ελευθερία τους και θα τις βοηθήσουν με ένα ακόμα τρόπο στο να βρουν ένα παντοτινό σπίτι.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ