Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών δίπλα στο Humanity Greece για την ανακούφιση των πληγέντων της Θεσσαλίας

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών πιστός στις αξίες του για την αμέριστη στήριξη των επιχειρήσεων προς την Κοινωνία, ανταποκρίθηκε άμεσα για την υποστήριξη των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία σε συνεργασία με το Humanity Greece, μια οργάνωση  που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε την μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης στη χώρα, ταξιδεύοντας καθημερινά σε όλα τα χωριά και βοηθώντας στο συντονισμό και την οργάνωση τόσο των αγαθών όσο της κατανομής των ειδών στον κόσμο. 

Στο πλευρό του Humanity Greece βρίσκεται ο ΕΛΣΕΤ εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομική ενίσχυση για την άμεση και αποτελεσματική  στήριξη των πολιτών και οικογενειών που έχουν πληγεί και συνεχίζουν να πλήττονται καλύπτοντας έτσι ουσιαστικές ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Η οικονομική συμβολή θα αξιοποιηθεί σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά και καθαριστικά είδη διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες τους σε μηνιαία βάση. Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όλους, κάθε μήνα αξιολογούνται νέες οικογένειες και εντάσσονται στο μητρώο ωφελούμενων μετά τον σχετικό έλεγχο.

Λίγα Λόγια για τον ΕΛΣΕΤ:

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ) είναι ο Σύνδεσμος των εταιριών που τυπώνουν αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό. Πρόκειται για ιδιαίτερη εκτύπωση που παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από την κλασική τυπογραφία που τυπώνει βιβλία, εφημερίδες, διαφημιστικά έντυπα κ.λπ. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται συσκευασμένα, δηλαδή σχεδόν στο 100%, έχουν πάνω στον περιέκτη τους, δηλαδή στο κουτί, στο κιβώτιο, στο μπουκάλι κ.λπ. μέσα στο οποίο διακινούνται. τουλάχιστον μία ετικέτα η οποία αναφέρει τη φίρμα του εργοστασίου κατασκευής, το είδος του προϊόντος, τα υλικά που περιέχει, τον τρόπο κατανάλωση (π.χ. αν είναι βρώσιμο) και όποια άλλα στοιχεία θεωρούνται απαραίτητα. Χωρίς ετικέτα δεν γνωρίζουμε τι αγοράζουμε. Η ετικέτα είναι η «ταυτότητα» του προϊόντος. Συνήθως, όταν μιλάμε για ετικέτες, το μυαλό μας πάει στο σούπερ μάρκετ. Αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, θα καταλάβουμε ότι σε οποιοδήποτε κατάστημα, σε οποιοδήποτε ράφι – από το ανθοπωλείο και το ζαχαροπλαστείο μέχρι το βενζινάδικο και το κατάστημα με βιομηχανικά προϊόντα – πως οτιδήποτε αγοράζουμε συσκευασμένο έχει την  «ταυτότητά» του, δηλαδή την ετικέτα του.   

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ