Ο Όμιλος FIDIRIKOS GROUP στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους όλης της χώρας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης για τους ανθρώπους και τα ζώα που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και βλέπουν τον τόπο τους να φλέγεται με εθελοντές να βρίσκονται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή. Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, συμπολίτες μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης.

Για την άμεση στήριξη των πυρόπληκτων πολιτών ο Όμιλος FIDIRIKOS GROUP προχώρησε σε οικονομική ενίσχυση στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο Ελλάδας ώστε να αγοραστούν άμεσα είδη έκτακτης και πρώτης ανάγκης καλύπτοντας έτσι ουσιαστικές ανάγκες πυρόπληκτων οικογενειών και πολιτών.

Οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Humanity Greece ανεφοδιάζουν με είδη έκτακτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικά είδη τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους πολίτες και τα Κέντρα Υγείας των περιοχών που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα είδη για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που φτάνουν συνεχώς για τις πρώτες βοήθειες.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ