Οι εθελοντές του Humanity Greece σε περιμένουν στο Vegan Life Market – 17 & 18 Ιουνίου – Γκάζι

Το Vegan Life Market επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στις 17 και 18 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ από την ομάδα της Vegan Life, ευρέως γνωστή για τη δημιουργία του μεγαλύτερου vegan φεστιβάλ της Ευρώπης, του Vegan Life Festival.

Τι είναι το Vegan Life Market και σε ποια άτομα απευθύνεται:

Το Vegan Life Market είναι μία μεγάλη vegan έκθεση με πολλαπλές παράλληλες δραστηριότητες και στόχο την εξοικείωση του κοινού με το vegan τρόπο ζωήςΑπευθύνεται σε όλα τα άτομα, είτε είναι vegan είτε θέλουν να γίνουν, είτε απλώς έχουν περιέργεια να μάθουν περισσότερα για το βιγκανισμό. Φέτος, το Humanity Greece έχει ενεργό ρόλο αφού θα το βρεις μπαίνοντας με τους εθελοντές του.

«Συλλογή αγαθών για το Humanity Greece»

Η ανθρωπιστική οργάνωση Humanity Greece θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο του μάρκετ με booth για να συλλέγει τρόφιμα για την κουζίνα αλληλεγγύης που διενεργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα στο Μεταξουργείο (Μυλλέρου 76) αφού νέες και νέοι εξασφαλίζουν φρέσκο vegan φαγητό για 100 άστεγους ανθρώπους της Αττικής.

Τι είναι η Vegan Life; 

Η Vegan Life είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που έχει ως στόχο τη διάδοση του vegan τρόπου ζωής στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. 

Πραγματοποιεί κάθε είδους εκδηλώσειςκαμπάνιες και δράσεις με κοινό σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, την εξοικείωση του κοινού με την έννοια του βιγκανισμού, την ευαισθητοποίηση γύρω από ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης και προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και την παροχή προσβάσιμης, έγκυρης και επιστημονικά τεκμηριωμένης πληροφόρησης για το vegan τρόπο ζωής αλλά και κάθε θέμα που έμμεσα ή άμμεσα συνδέεται με αυτόν. 

Η σημαντικότερη εκδήλωσή της, το Vegan Life Festival Athens, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και από το 2019 αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο vegan φεστιβάλ της Ευρώπης με προσέλευση που ξεπερνά τα 32.000 άτομα κάθε χρόνο.

Στις παράλληλες δραστηριότητες του φετινού μάρκετ ξεχωρίζει μία vegan εκδοχή της human library, στην οποία θα μπορούμε να «ξεφυλλίσουμε» ανθρώπινα βιβλία, να μάθουμε τις ιστορίες τους και να τους κάνουμε ό,τι ερώτηση επιθυμούμε. 

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ