Οι εθελοντές του HumanityGR συμμετέχουν με workshop στο TEDxAUEB – 18 Μαρτίου 2023

Το TEDxAUEB, επιστρέφει για ενδέκατη χρονιά με θέμα: PANGEA. Φέτος, το event θα πραγματοποιηθεί, στις 18 Μαρτίου 2023,  στο «Ωδείο Αθηνών» και το Humanity Greece συμμετέχει δυναμικά.

Ετοιμάσου, για ένα Full Volunteering διαδραστικό workshop από τους εθελοντές του Humanity Greece

Κατά την αρχαιότητα, ο πλανήτης μας δεν είχε την σημερινή του μορφή, αλλά αποτελούνταν από ένα ενιαίο κομμάτι γης: Την Πανγαία. Η κίνηση των τεκτονικών πλακών, βέβαια, σταδιακά διέσπασε την γη σε επτά αυτόνομα κομμάτια. Τις γνωστές για μας, ηπείρους. Είναι άραγε η Πανγαία απλώς ένα φυσικό φαινόμενο;

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 10.00, στο “Ωδείο Αθηνών”, Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα 106 75 (Είσοδος από Ρηγίλλης)

Οι άνθρωποι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πασχίζουμε να κρατήσουμε την ταυτότητα μας, εστιάζοντας στις διαφορές και αγνοώντας τις ομοιότητες μας. Έχουμε πλέον μάθει, να αντιμετωπίζουμε το ξένο με καχυποψία καθώς μας προκαλεί μία αίσθηση ανασφάλειας. Η ανάγκη να αναδείξουμε την διαφορετικότητα μας, μας έκανε να χωριστούμε σε στρατόπεδα, αλλά και να απομονωθούμε σε ατομικό επίπεδο.

Το TEDxAUEB έχει στον πυρήνα του τον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο διαλέγεται σε συγκεκριμένες θέσεις μια νέα ομάδα που εθελοντικά προσφέρεται να μοιράσει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, φέτος έχει επιλεχθεί η υπερδραστήρια ομάδα του Humanity Greece.

Μάθε λεπτομέρειες ΕΔΩ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ