Ομάδα εθελοντών του Humanity Greece στη Κέρκυρα – Άμεση στήριξη

Κλιμάκιο εξειδικευμένων εθελοντών μας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κέρκυρα. Η φωτιά μετά από πολυήμερη μάχη βρίσκεται σε ύφεση όμως, ο αέρας έρχεται να κάνει το έργο των πυροσβεστών δύσκολο , καθώς από το πρωί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις σε πολλά σημεία του νησιού.

Ήδη έχουν σταλεί δύο παλέτες σε είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους πολίτες και τα Κέντρα Υγείας που έχουν ανάγκη, ενώ δρομολογούνται σταθερά αποστολές για την κάλυψη των πολυάριθμων αναγκών σε όλα τα μέτωπα της χώρας.

Ευχαριστούμε θερμά την SKY EXPRESS για την μετακίνηση των εθελοντών μας τόσο σε Κέρκυρα όσο σε Ρόδο αλλά και για την ουσιαστική συμβολή μέσω της αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης όπου κρίνεται αναγκαίο.

Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, ενώ πολίτες όλων των ηλικιών ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης και να σταλούν απευθείας στα σημεία με εθελοντές.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ