Όμιλος Σαράντη: Δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ο Όμιλος Σαράντη, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη και ανταποκρίνεται διαρκώς στις έκτακτες ανάγκες. Από την πρώτη στιγμή ο Όμιλος, έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την φροντίδα του, συμβάλλοντας στήριξη στις οικογένειες και στους πολίτες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, καθώς προχώρησε σε δωρεά βασικών ειδών που έχουν διατεθεί στο Humanity Greece με στόχο την περεταίρω στήριξη των πληγέντων.

Στην προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή των ανθρώπων του Ομίλου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και με έντονο το αίσθημα της συνεισφοράς συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στο Humanity Greece, την εθελοντική οργάνωση που δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν. Οι εθελοντές του Humanity Greece από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν την μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης στη χώρα, καθώς ταξιδεύουν μέρα παρά μέρα σε όλα τα χωριά και βοηθούν στο συντονισμό και την οργάνωση τόσο των αγαθών όσο της κατανομής των ειδών στον κόσμο.

Η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας αποτελεί πάντοτε το επίκεντρο των αξιών του Ομίλου Σαράντη, ο οποίος δρα με αποφασιστικότητα και αφοσίωση σε κάθε εκστρατεία βοήθειας,   συμβάλλοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που πλήττονται.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ