Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – Δίπλα στους τετράποδους φίλους των αστέγων

Μία στις δύο οικογένειες έχει ζώο συντροφιάς και αυτό είναι τόσο ελπιδοφόρο. Τι γίνεται όμως με τα αδέσποτα ζώα της χώρας;

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα 4 Απριλίου, ελπίζουμε να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τους τετράποδους φίλους μας στην Ελλάδα.

Εθελοντές του Humanity Greece μαζί με τον κτηνίατρο & Stray Animal Ambassador του HumanityGR Λάζαρο Καρανάσιο, επισκέφθηκαν τον χώρο φιλοξενίας 90 αδέσποτων ζώων του Δήμου Αθηναίων στον Βοτανικό.

Η κα Σεραφίνα Αβραμίδου εντεταλμένη σύμβουλος και υπεύθυνη για τα ζώα του Δήμου Αθηναίων υποδέχτηκε την ομάδα ενώ τους ενημέρωσε για την καθημερινότητα του χώρου φιλοξενίας.

Ο γνωστός κτηνίατρος εξέτασε τους τετράποδους φίλους μας με τους εθελοντές να βοηθούν στην κοινωνικοποίηση τους αφού τα περισσότερα ζωάκια που φιλοξενούνται είναι κακοποιημένα.

Πιο συγκεκριμένα, στο επόμενο διάστημα θα εξεταστούν όλα τα ζώα συντροφιάς που έχουν οι άστεγοι εντός της Αττικής.

Το Humanity Greece στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού του έργου, ξεκινάει πρόγραμμα στήριξης των ζώων συντροφιάς που έχουν οι άστεγοι πολίτες της χώρας.

Με την συμβολή του Λάζαρου Καρανάσιου και της ομάδας του, θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, τα εμβόλια και οι στειρώσεις σε όποιο ζώο χρειαστεί.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ