Παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες της Τουρκίας – Συρίας στο Humanity Greece από τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece ενόψει του φονικού σεισμού στην Τουρκία και την Συρία συλλέγει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους, στο Humanity Greece από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

O Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel ανταποκρίθηκε άμεσα στο έργο μας με την αποστολή 3 παλετών με είδη έκτακτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Όλα τα είδη συγκεντρώνονται στο 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας, Μυλλέρου 76 Μεταξουργείο, ενώ οι αποστολές στις σεισμόπληκτες περιοχές γίνονται σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών στις οποίες ανταποκρίνεται το Humanity Greece, με την συμβολή των εθελοντών του, το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από νέους εθελοντές του Humanity Greece, λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη.

Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ