Παραδόθηκαν τα σχολικά είδη στις πυρόπληκτες οικογένειες στα χωριά της Εύβοιας

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, προκύπτουν εκ νέου ανάγκες για κάλυψη στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας. 

Στα πλαίσια της άμεσης ανταπόκρισης στις καταστροφικές επιπτώσεις των πυρκαγιών στις περιοχές της Εύβοιας και σε συνεννόηση με τους τοπικούς παράγοντες των πληγέντων περιοχών, το Humanity Greece οργάνωσε τον εφοδιασμό και την κάλυψη του εξοπλισμού των εκπαιδευτικών μονάδων και των μαθητών τους. Αποστάλθηκε χαρτική ύλη, τσάντες, απαραίτητα εργαλεία για την εκπαιδευτική διαδικασία, αντισηπτικά και καθαριστικά χώρου.

Για ακόμη μια φορά, η αδιάκοπη στήριξη των πολιτών και φορέων από όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη συντονιστική εθελοντική ομάδα του Humanity Greece, κατάφερε να καλύψει τις σχολικές ανάγκες.

Εθελοντές και εθελόντριες μας, με τη αμέριστη βοήθεια της BSK Logistics, μετέφεραν τον σχολικό εξοπλισμό σε κάθε χωριό. Εφοδιάστηκαν κατά αυτόν τρόπο τα χωριά Ροβιές, Αγία Άννα, Κοτσικιάς, Αχλάδι, Κερασιά και Παππάδες.

Η ομάδα μας συνεχίζει να υποστηρίζει εμπράκτως τις πυρόπληκτες περιοχές. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή, δημιουργική και παραγωγική επιστροφή στα θρανία. 

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ