Πρίντεζης, Πετρούνιας, Μιλλούση, Τεντόγλου, Ντούσκος & πλήθος αθλητών στηρίζουν τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Κορυφαίοι αθλητές όλων των κατηγοριών στέκονται δίπλα στο εθελοντικό έργο του Humanity Greece από το 2021 έως και σήμερα στηρίζοντας αθόρυβα τις οικογένειες και τους πολίτες που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη στήριξης.

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Κορυφαίοι αθλητές & Legends της PROGAME S.A. προσφέρουν από ένα προσωπικό τους αντικείμενο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την αθλητική τους πορεία στην Οργάνωση του Humanity Greece τα οποία εντός του 2024 θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα καλύψουν ουσιαστικές βιοποριστικές ανάγκες των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Πρίντεζης – Πετρούνιας – Μιλλούση – Τεντόγλου – Ντούσκος – Γκολομέβ – Πρεβολαράκη – Βολικάκης – Βεζένκοφ – Τζένγκο – Σαρβανάκη – Μπούρμπου – Κυρίδου – Κυνηγάκης – Αναστασιάδου – Χατζηευσταθίου – Φραντζεσκάκης – Αναστασάκης – Καρύδη – Τζέλη – Πολίτη – Δίβαρη

«Πρόγραμμα Στήριξης των Πληγέντων της Θεσσαλίας για το 2024»

Οι εθελοντές του Humanity Greece έχοντας επέμβει και στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες στη Θεσσαλία από την πρώτη στιγμή της φονικής κακοκαιρίας Daniel και έπειτα Elias, συνεχίζουν σταθερά την στήριξη σε 420 συνανθρώπους μας σε πάνω από 12 χωριά των περιοχών.

Οι κινητές μονάδες των εθελοντών βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων με την παροχή όλων των απαραίτητων ειδών διαβίωσης καθώς και την κάλυψη σοβαρών αναγκών σε σχολικές μονάδες και δομές τρίτης ηλικίας.

Το Πρόγραμμα Στήριξης των Πληγέντων της Θεσσαλίας 2024 συμπεριλαμβάνει την στήριξη:

  • Οικογενειών
  • Πολιτών
  • Σχολικές Μονάδες
  • Δομές Τρίτης Ηλικίας

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ