Παροχή χώρου συλλογής & αποθήκευσης από το ΟΑΚΑ για τους ανθρώπους που πλήττονται από τις καταστροφικές πλημμύρες

Στα πλαίσια ανάδειξης και προβολής της σπουδαιότητας της ανθρωπιστικής βοήθειας μέσα από τον αθλητισμό προχωράει το ΟΑΚΑ με την έναρξη συνεργασίας με τον οργανισμό Syniparxis και τους εθελοντές του Humanity Greece. Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η άμεση στήριξη και ανακούφιση των ευάλωτων οικογενειών σε έκτακτες ανάγκες καθώς και η ανάδειξη της σημαντικότητας του αθλητισμού στις ζωές των νέων παιδιών.

«Στήριξη του ΟΑΚΑ στην ΚτΠ σε έκτακτες ανάγκες ενόψει της κλιματικής κρίσης»

Στα πλαίσια συνεργασίας του ΟΑΚΑ με τους εθελοντές του Humanity Greece, παραχωρείται χώρος για την αρωγή στην ασφαλή αποθήκευση των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης που συλλέγονται από εθελοντές και πολίτες όλης της χώρας, που θέλησαν να γίνουν μέρος της αλυσίδας αλληλεγγύης του Humanity Greece, με σκοπό τη στήριξη ευάλωτων και ευπαθών οικογενειών από τις περιοχές που έχουν δεχθεί συγκλονιστικές καταστροφές από τις πλημμύρες.

Με άμεσες ενέργειες, το Humanity Greece ανοίγει το «Μητρώο Ωφελουμένων» ώστε οι οικογένειες που έχουν πληγεί να ενταχθούν σε αυτό για την άμεση στήριξη τους με είδη έκτακτης και πρώτης ανάγκης. Οι οικογένειες και πολίτες θα στηριχτούν ουσιαστικά το λιγότερο για ένα εξάμηνο μέσω της παροχής πακέτων στήριξης από τους εθελοντές μας, τα οποίο θα περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά και καθαριστικά είδη διαμορφωμένα και προσωποποιημένα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας στο 210 5226379 ή στο [email protected]

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ