«Σύμμαχος» του Humanity Greece η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι ο νέος μεγάλος υποστηρικτής του Humanity Greece, με τη συνεργασία που υπεγράφη ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει στο επίκεντρο την κοινή αντίληψη επί της αλληλεγγύης και της προσφοράς.    

Tο Ηumanity Greece είναι εθελοντική οργάνωση που δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2021, με στόχο την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα. Έκτοτε είναι δίπλα σε οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη.

Τα μέλη της ομάδας συμβάλλουν εθελοντικά ποικιλοτρόπως στην κοινωνία, παρέχοντας βοήθεια σε ευάλωτους συνανθρώπους και στηρίζοντας σε σταθερή βάση περισσότερες από 500 οικογένειες ανά την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν, να αποκτήσουν μέσα από την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο νέες γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες. Στόχος των εθελοντών είναι η διεύρυνση και ανάπτυξη των αξιών του εθελοντισμού με τη συμμετοχή ολόκληρης της κοινωνίας για τον άμεσο εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Από την πρώτη φετινή δασική πυρκαγιά, μάλιστα, τη Δευτέρα 17/7, στήθηκε αλυσίδα στήριξης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο, το πρώτο της χώρας που δημιουργήθηκε από εθελοντές του Humanity Greece στο Μεταξουργείο, με αποστολή να υποστηρίξει σε πανελλαδική εμβέλεια ευάλωτους πολίτες, με δράσεις ουσιαστικής παρέμβασης. Συγκεκριμένα, οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Humanity Greece σε άμεση επαφή με την Πολιτική Προστασία παρέδωσαν, με ειδικό βαν που διέθεσε η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, είδη έκτακτης ανάγκης και φρέσκο φαγητό στους πυροσβέστες, στους εθελοντές, στους πολίτες, καθώς και στα Κέντρα Υγείας των περιοχών που εξυπηρετούσαν συνεχώς το κοινό για τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, το Humanity Greece ήταν και από τις πρώτες ομάδες που έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Ρόδο, με ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη έκτακτης ανάγκης, ενώ πενταμελής ομάδα εθελοντών βρέθηκε στο νησί των Ιπποτών, στο πλευρό των κατοίκων και των δυνάμεων που επιχειρούν.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, την PORSCHE AG και την SIXT GmbH & Co στην Ελλάδα. Παράλληλα, δραστηριοποείται στον χώρο της λιανικής πώλησης προϊόντων Yamaha μέσω της Μοτοδίκτυο, ενώ εκπροσωπεί και σημαντικές μάρκες με αξεσουάρ για τον αναβάτη. Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η ΜOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους, οι οποίοι την ανέδειξαν, πριν από λίγες ημέρες, ως Great Place to Work, διάκριση που πιστοποιεί το DNA και τη φιλοσοφία της εταιρείας τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών της.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ