Θεσσαλονίκη: Μπισκότα από τη MeliSoula, τη Νέα Ελπίδα & το Humanity Greece για καλό σκοπό

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η Μελίνα Χατζηπαντελή με την MeliSoula της, μας υπενθυμίζουν και φέτος πόσο σημαντικό είναι να συμβάλουμε όλοι στην ενίσχυση του σκοπού αυτού με την αγορά των ειδικών, ροζ μπισκότων που φτιάχνει όλο τον μήνα!

Τα ροζ μπισκότα της Melisoula.gr φτιάχνονται κι αυτόν τον Οκτώβριο με πολλή αγάπη και διάθεση, ώστε να φτάσουν το μήνυμα τους σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Μαζί τους και το Humanity Greece με τους εθελοντές του, που θα βοηθήσουν στην πώληση των μπισκότων, με έναν κοινό σκοπό για όλους.

Η ευαισθητοποίηση του μήνα στον Καρκίνο του μαστού και η ανταπόκριση όλων στις προηγούμενες χρονιές, ανέδειξαν την ανάγκη για περισσότερες δράσεις και γι’ αυτό, εκτός από την διάθεση των μπισκότων, η Meli Soula διοργανώνει και αυτή τη χρονιά ένα μεγάλο Pink Gala την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο The Caravan B&B (Ρεμπέλου 1, Θεσσαλονίκη) από τις 10.00 μέχρι τις 16.00 και αγοράζοντας μπισκότα στην τιμή των 2 ευρώ, να βοηθήσει στην προσπάθεια, που φέτος, σε συνεργασία με το Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης θα βοηθήσουν στην αγορά ενός συστήματος τομοσύνθεσης για τον ψηφιακό μαστογράφο του ΑΧΕΠΑ.

Σημεία διάθεσης των ροζ μπισκότων :

  • Από το site gr
  • Στo facebook στη σελίδα gr και στο προφίλ Melina Chatzipanteli
  • Στο instagram στο @melisoula.gr και @melina_chatzipanteli
  • Στο κατάστημα της MeliSoula στην Πτολεμαΐδα, Φιλίππου 14
  • Από το Pink Gala της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο The Caravan (Ρεμπέλου 1, Θεσσαλονίκη) όπου θα πωληθούν ροζ μπισκότα από τις 10.00 μέχρι τις 16.00

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ