Το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΙΝΟΙΛ μαγειρεύει στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο

Την Δευτέρα 29 Μαϊου, το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΙΝΟΙΛ επισκέφτηκε το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο και μαζί με πλήθος εθελοντών δημιουργήθηκαν 100 μερίδες φρέσκου φαγητού (φακές βελουτέ με λαχανικά) μαζί με χειροποίητα vegan μπισκότα.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, υποστηρίζοντας το έργο του οργανισμού Humanity Greece. Πιστή στην έννοια της εθελοντικής προσφοράς, η εταιρία αναλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών σε καύσιμα των οχημάτων των εθελοντών, οι οποίοι συνδράμουν παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται.

Κάθε Δευτέρα απόγευμα μαγειρεύουμε στο Humanity Greece φρέσκο φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε αστεγία

Μέσα από το πρόγραμμα «A Kitchen for Good» του Humanity Greece, έχει δημιουργηθεί μία οικιακή κοινωνική κουζίνα στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο (Μυλλέρου 76 Μεταξουργείο), όπου εκεί όποιος θέλει – κάθε Δευτέρα απόγευμα – συμβάλλει στην δημιουργία φρέσκου φαγητού για την σίτιση 100+ άστεγων συνανθρώπων μας, καθώς και το μοίρασμα του στα σημεία, με τους εθελοντές της ομάδας Genesis Hellas, που βρίσκονται οι άστεγοι εντός της Αττικής.

Σχετικά με την ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 600 πρατηρίων. Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας στόλο ελεγχόμενων βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό. Τα τελευταία χρόνια, η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει αναπτύξει μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 Ηπείρους και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας. Προετοιμάζεται έγκαιρα για τις τεράστιες αλλαγές στον ενεργειακό χώρο, προχωρώντας με πολύ δυναμικά βήματα στην ανάπτυξη πωλήσεων στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου..

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ