Το ThinkBiz Academy 2023 είναι γεγονός και το Humanity Greece θα είναι εκεί με booth

Το ThinkBiz Academy 2023 είναι γεγονός!

Το μοναδικό διήμερο πολυσυνέδριο του ThinkBiz έρχεται για 7η συνεχή χρονιά, πιο ανανεωμένο από ποτέ, για να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία επιχειρηματικότητας.

2 παράλληλα stages, πάνω από 30 ομιλητές και trainers, ένα ειδικά διαμορφωμένο Career Agora και πολλές εξωτερικές δράσεις περιμένουν να σε εκπλήξουν!

Ο τίτλος του; Reflecting Tomorrow!

Μαζί, θα μάθουμε τα πάντα για την Ελληνική Οικονομία και τα Trends του μέλλοντος. Από την ψηφιοποίηση στην Ψηφιακή Εμπιστοσύνη, από την πρόοδο στη Βιωσιμότητα, το μέλλον σου καθορίζεται τώρα!

Στις 19 με 20 Μαΐου, στον εμβληματικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, αντανακλούμε το αύριο στο σήμερα υπό το πρίσμα του ThinkBiz Academy 2023: Reflecting Tomorrow. Instagram: @thinkbizacademy

Το ThinkBiz Academy 2023 είναι γεγονός και το Humanity Greece θα είναι εκεί με booth

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Κλείσε κι εσύ τη θέση σου στο πιο «fun» πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας από νέους για νέους κι εξασφάλισε πρόσβαση σε 2 ξεχωριστά stages, το Career Agoraαλλά και σε όλα τα workshops και δραστηριότητες της επιλογής σου. Όλα αυτά με ένα εισιτήριο και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου και δώρο ένα delegate bag γεμάτο εκπλήξεις! Όσο για το φαγητό, μην ανησυχείς, σε έχουμε καλυμμένο!

!Με την αγορά εισιτηρίου συναινώ στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και στη λήψη φωτογραφιών/ βίντεο και δημοσίευση αυτών από το ThinkBiz για τους σκοπούς του ThinkBiz Academy 2023 σύμφωνα με το Άρθρο 13 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR)

Important Information:

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Career Agora του ThinkBiz Academy 2023, μπορείς να αφήσεις το βιογραφικό σου, για να συζητήσεις με σπουδαίες εταιρείες και να διευρύνεις το δίκτυο σου.

Εσύ τι περιμένεις λοιπόν;

Ανέβασε το βιογραφικό σου ΤΩΡΑ εδώ!

Ημερομηνίες:

Παρασκευή 19/05, 09:30 – 20:00
Σάββατο 20/05, 09:30 – 20:00

Τοποθεσία:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι, Αθήνα

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ