Άμεση στήριξη για τους πληγέντες της Τουρκίας – Συρίας στο Humanity Greece από τους ανθρώπους της Κωτσόβολος

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece ενόψει του φονικού σεισμού στην Τουρκία και την Συρία συλλέγει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους, στο Humanity Greece από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Humanity Greece και μετά από επείγον κάλεσμα που απηύθυνε στους ανθρώπους της σε όλες τις δομές της, ανταποκρίθηκε άμεσα  στο έργο μας και μέσα σε 3 ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από μισό τόνο με είδη έκτακτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας. Όλα τα είδη συλλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα, μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο με φορτηγά του στόλου της εταιρείας.

Όλα τα είδη συγκεντρώνονται στο 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας, Μυλλέρου 76 Μεταξουργείο, ενώ οι αποστολές στις σεισμόπληκτες περιοχές γίνονται σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών στις οποίες ανταποκρίνεται το Humanity Greece, με την συμβολή των εθελοντών του, το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από νέους εθελοντές του Humanity Greece, λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγα Λόγια για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των πάνω από 3.000 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας.

Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ