Εκκίνηση από το Humanity για τις ευάλωτες οικογένειες στον Ημιμαραθώνιο Oropos Seaside Run

Οι εθελοντές του Humanity Greece έδωσαν έναρξη εκκίνησης στα 5χλμ & 10χλμ στον Ημιμαραθώνιο που διοργάνωσε ο Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos και το αφιερώσανε σε όλες τις οικογένειες που καθημερινά παλεύουν για τα αυτονόητα και δεν μπορούσαν να είναι εκεί μαζί μας!

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων Ημιμαραθώνιος Ωρωπού Oropos Seaside Race 2022.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 23/10 στην είσοδο των Ferry Boat από τον Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου παρουσία του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη και του προέδρου της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου. 

Ακολούθησε η εκκίνηση στα 5 και 10 χιλιόμετρα από την ιδρύτρια του Humanity Greece Γεωργία Παράσχου ενώ από τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη δόθηκε εκκίνηση για τον αγώνα του ενός χιλιομέτρου ατόμων για άτομα με ειδικές ικανότητες, των παιδιών και των γονέων τους.

Η διοργάνωση “Oropos Seaside Race” στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει δυναμικά τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Humanity Greece που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε έκτακτες και προκύπτουσες ανάγκες στηρίζοντας ευάλωτες οικογένειες και πολίτες της χώρας από πληγείσες περιοχές. Φέτος, τρέχουμε για τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.

Συλλέχθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια και ρούχα για το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που στηρίζει μηνιαία ευάλωτες οικογένειες και πολίτες της χώρας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ