Συνεχείς αποστολές στους πληγέντες της Κρήτης από το Humanity Greece – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι

Μετά από τα καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα στην Κρήτη, που στοίχισαν τη ζωή σε δύο συνανθρώπους μας, και τις ανυπολόγιστες ζημιές, οι εθελοντές του Humanity Greece στέκονται δίπλα στους παθόντες.

Τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, που έγιναν η αιτία να χάσουν τη ζωή τους δύο συνάνθρωποί μας, αναδεικνύουν για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια την ανάγκη για αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας, της πρόληψης απέναντι στις φυσικές καταστροφές αλλά και την άμεση ανάγκη για μεγάλες επενδύσεις προστασίας των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Το Humanity Greece ανταποκρίθηκε, όπως κάνει από την πρώτη μέρα, και σε αυτή την ανάγκη στήριξης και βοήθειας στους ευάλωτους συμπολίτες μας. 

Όλοι οι εθελοντές του, τέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή για αρωγή στους πληγέντες και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές θα στάλθηκε η πρώη φάση υλικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκ, καθώς όσες οικογένειες έχουν πληγεί σοβαρά θα δέχονται στήριξη από το Μητρώο Ωφελουμένων του Humanity Greece για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς το έργο του Humanity Greece κάνοντας μια δωρεά ΕΔΩ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ