Φέτος το Πάσχα η Anytime σε συνεργασία με το Humanity Greece ενώνουν δυνάμεις για καλό σκοπό

Η Anytime, συνεπής στη δέσμευσή της να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα και με όραμά της τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, επέλεξε φέτος το Πάσχα να υποστηρίξει τον ανθρωπιστικό οργανισμό Humanity Greece.

Για αυτόν τον λόγο, εργαζόμενοι της Anytime βρέθηκαν τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece στο Μεταξουργείο, όπου με την υποστήριξη των εθελοντών του, συμμετείχαν σε κοινωνικές δράσεις.

Αρχικά οι άνθρωποι της Anytime βοήθησαν στη δημιουργία των μηνιαίων πακέτων στήριξης του μητρώου ωφελούμενων, που πλέον ξεπερνάει τις 500 οικογένειες. Τα πακέτα στήριξης στέλνονται μία φορά το μήνα και εμπεριέχουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, βρεφικά και καθαριστικά είδη για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. H Anytime, αυτό το Πάσχα, καλύπτει το κόστος μεταφοράς των 270 πακέτων προς οικογένειες της περιφέρειας που υποστηρίζει το Humanity Greece, ως μια ελάχιστη κίνηση προσφοράς προς τους συμπολίτες μας.

Οι εργαζόμενοι της Anytime έλαβαν μέρος στην οργανωμένη Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece, που κάθε Δευτέρα φροντίζει για τη σίτιση 100 άστεγων συνανθρώπων μας και μαγείρεψαν πάνω από 100 μερίδες vegan φαγητού, οι οποίες διανεμήθηκαν την ίδια μέρα. 

O Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της Interamerican και της Anytime, συμμετείχε στην ενέργεια και ανέφερε ότι «ο εθελοντισμός είναι μέρος των αξίων και της κουλτούρας των ανθρώπων που εργάζονται στην Anytime. Θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε σε πρωτοβουλίες που γίνονται για καλό σκοπό και στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας».  

Η Γεωργία Παράσχου, ιδρύτρια του Humanity Greece, ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία  και την ουσιαστική συνεισφορά της Anytime, όπως επεσήμανε ότι τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με τη συμβολή των εταιρειών προς την Κ.τ.Π., θα διαμορφώσουν ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Η εθελοντική οργάνωση Humanity Greece δημιουργήθηκε με σκοπό την άμεση ανταπόκριση στις έκτακτες ανάγκες των πολιτών και αποτελείται από μία μεγάλη αλυσίδα νέων ατόμων που διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα. Έχει δημιουργήσει το πρώτο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο στο Μεταξουργείο και στηρίζει σε μηνιαία βάση πολίτες που χρήζουν άμεσης βοήθειας σε όλη τη χώρα, προσφέροντας την απαραίτητη στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ομάδα της Anytime ένωσε τις δυνάμεις της, για να ευχαριστήσει αυτούς τους ανθρώπους, αποδεικνύοντας πως μία απλή κίνηση συνεισφοράς μετατρέπεται σε μία έμπρακτη στήριξη και αγάπη για τους συμπολίτες μας. Απλές και καθημερινές πρωτοβουλίες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα του κόσμου.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ