1.500 πακέτα στήριξης σε ευάλωτες οικογένειες της χώρας από τους εθελοντές του Humanity Greece

Αυτό το Πάσχα, τα αιτήματα των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοποριστικό και οικονομικό ζήτημα αυξήθηκαν κατά 50% προς το Humanity Greece. Μετά από ανοιχτό κάλεσμα των εθελοντών για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο η απήχηση ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική.

Οι εθελοντές κατάφεραν με την απλόχερη βοήθεια όλου του κόσμου να δημιουργήσουν 1.500 πακέτα στήριξης τα οποία αποστάλθηκαν σε οικογένειες όλης της χώρας με την ουσιαστική στήριξη της Anytime, η οποία κάλυψε το κόστος μεταφορών προς επαρχία για 270 οικογένειες, αλλά και της ΕΛΙΝΟΙΛ η οποία καλύπτει τα καύσιμα για τα οχήματα των εθελοντών που πρόσφεραν 586 πακέτα στήριξης πόρτα – πόρτα εντός Αττικής.

Οι εθελοντές του Humanity Greece σε μηνιαία βάση αποστέλλουν πακέτα στήριξης σε πάνω από 500 ευάλωτες οικογένειες σε όλη την χώρα με είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτές τις γιορτές, γίναμε όλοι ένα εθελοντικά τόσο χειρωνακτικά όσο στέλνοντας αγαθά και τρόφιμα στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο (Μυλλέρου 76 Μεταξουργείο).

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ