Το Humanity Greece & η We4all ενώνουν τις δυνάμεις και αυτό το Πάσχα στέλνουν πακέτα στήριξης με καλλιεργούμενα φυτά

Το Humanity Greece έχει ιδρύσει το 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας ενώ η We4all έχει συνδράμει ουσιαστικά στην περιβαλλοντική φροντίδα και εκπαίδευση των πολιτών της χώρας για περιβαλλοντικά ζητήματα.

Αυτό το Πάσχα, το Humanity Greece θα στηρίξει πάνω από 1.500 οικογένειες της χώρας ενώ για πρώτη φορά τα πακέτα στήριξης θα εμπεριέχουν καλλιεργούμενα φυτά όπως τοματιές πρωτοβουλία και δωρεά της ομάδας We4all.

We4all x HumanityGreece

Μέσω της έναρξης συνεργασίας μεταξύ του Humanity Greece και της We4all για το 2023-2024 στόχος είναι να επιτευχθούν ακόμα πιο αξιέπαινοι στόχοι για την ανάπτυξη της Κοινωνίας, την ενημέρωση και πρόληψη ενόψει των κλιματικών φαινομένων αλλά και την αποστολή καλλιεργούμενων φυτών σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες. Η συνεργασία αυτή, θα προσφέρει ακόμα περισσότερη υποστήριξη και βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, μέσω κοινών πρωτοβουλιών και προγραμμάτων. Ενισχύεται η δράση των δυο οργανισμών σε διάφορους τομείς, όπως το περιβάλλον, η υγεία, η κοινωνία, η εκπαίδευση και η διαμόρφωση προγραμμάτων για παιδιά.

Μέσα από την συνεργασία των εθελοντών θα αναπτυχθούν πολυεπίπεδα οφέλη για τις ευάλωτες ομάδες ατόμων όλης της χώρας. Αναπτύσσοντας κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, μπορούμε μαζί να επιτύχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην βιοποριστική αναδιαμόρφωση των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Μάθε τα πάντα για το έργο της We4all ΕΔΩ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ