Οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ & το Humanity Greece στέλνoυν βιβλία στα πυρόπληκτα σχολεία της Εύβοιας

Τα Δημοτικά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Άννας και Κερασιάς της περιοχής της Βόρειας Ευβοίας ενισχύθηκαν με την παροχή σχολικών βιβλίων και ειδών προσωπικής υγιεινής για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το Humanity Greece σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα ενισχύουν τα σχολεία της Βόρειας Εύβοιας.

Οι εκδόσεις Διόπτρα στηρίζουν έμπρακτα τον θεσμό των σχολικών βιβλιοθηκών υποστηρίζοντας τους μικρούς μαθητές με μια εξατομικευμένη διαδικασία χορηγιών βιβλίων. Η διάκριση των τίτλων έγινε βάσει των μαθησιακών αναγκών των μαθητών και μαθητριών.

Μετά το πέρας των οκτώ μηνών από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στα δικαιώματα των παιδιών για πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Η παράδοση των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε παρουσία εθελοντών του Humanity, του Συμβούλου του Δήμου Μαντουδίου – Αγ. Άννας Δημήτρη Χασιώτη και της Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγγελική Ανδρέου.

Παράλληλα, μοιράστηκαν 800 μάσκες προστασίας και αντισηπτικά ως μέτρα πρόληψης κατά της νόσου COVID-19 καθώς και αντισηπτικά υγρά για την κάλυψη σχολικών αιθουσών.

Ευχόμαστε στους γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες καλή δύναμη.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ