Η Johnson & Johnson στηρίζει το ταξίδι των εθελοντών στα σύνορα της Ουκρανίας

Η Κοινωνία των Πολιτών στηρίζει καθημερινά τα ποικίλα ανθρωπιστικά ζητήματα που προκύπτουν, με ενσυναίσθηση και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο. 

Μέχρι σήμερα, έχουν σταλεί πάνω από 300 τόνοι ειδών ανάγκης για τη στήριξη των προσφύγων στα σύνορα της Ουκρανίας μέσω του δικτύου του Humanity Greece. Είδη υγιεινής, τρόφιμα, ρουχισμός, βρεφικά είδη, παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα είναι μερικά από τα είδη που καθημερινά αποστέλλονται προς υποστήριξη των μεγάλων προσφυγικών ροών και την ανακούφιση των ανθρώπων που εισέρχονται στις γείτονες χώρες. 

Δίπλα στην προσπάθεια αυτή στέκονται και οι εργαζόμενοι της εταιρείας Johnson & Johnson που προσέφεραν είδη ρουχισμού και σε συνεργασία με το Humanity Greece συνέβαλαν στην ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας.

Η Johnson & Johnson βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιο σημαντικών εξελίξεων στον τομέα της υγείας, ακόμα και σε περιόδους μεγάλων αλλαγών.

Για πάνω από έναν αιώνα, η Johnson & Johnson φροντίζει κάθε κομμάτι της ζωής ενός ανθρώπου. Με ενεργό το εθελοντικό έργο της εταιρείας και σε άμεση συνεργασία με το Humanity Greece, κάθε προσφορά ενίσχυσε το έργο για ένα καλύτερο και ασφαλές επίπεδο διαβίωσης για όλους.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ