Η καλλιτέχνης Caroline Rovithi δίπλα στους πυρόπληκτους συμπολίτες της χώρας μας

Η Ελληνίδα καλλιτέχνης Καρολίνα Ροβύθη έχει δημιουργήσει μια σειρά από έργα τέχνης, για να στηρίξει τον ελληνικό λαό που έχει ανάγκη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου στην Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Αττική αλλά και του σεισμού στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης.

Όλα τα κέρδη της σειράς με τα έργα τέχνης “Ελλάδα Σ’αγαπώ πιο δυνατά από ποτέ” θα διατεθούν στις οικογένειες που στηρίζουν οι εθελοντές του Humanity Greece για την κάλυψη αναγκών των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου αλλά και μετά τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι Κρήτης.

Η καμπάνια συμπεριλαμβάνει μια πλούσια συλλογή από T- Shirts για μικρούς και μεγάλους καθώς μια Limited edition από plexiglass που προβάλλουν 2 σπουδαία έργα τέχνης.

Βρείτε την συλλογή με τα T-Shirts εδώ


Σχετικά με την Καρολίνα:

Η Καρολίνα Ροβύθη conceptual artist είναι δημιουργός του “All you need is Greece”. Έχει στόχο να προωθήσει τον Ελληνισμό και την αγάπη για την Ελλάδα παγκοσμίως με φωτεινά, τολμηρά και δυναμικά έργα τέχνης που αναδεικνύουν την ομορφιά, το πνεύμα και τη δύναμη της χώρας μας. 

Σχετικά με τα έργα Support Greece, η Καρολίνα τόνισε χαρακτηριστικά: “Τα έργα αυτά τα εμπνεύστηκα και γεννήθηκαν μέσα από την ψυχή μου καθώς παρακολουθούσα όλη την Ελλάδα να τυλίγεται στις φλόγες … σκέφτηκα τι μπορώ να κάνω εγώ για να βοηθήσω.. και έτσι γεννήθηκε αυτή η ιδέα”.

Βρείτε την συλλογή με τα Plexiglass εδώ