Η ενεργειακή κρίση και οι επιπτώσεις στις ευπαθείς οικογένειες – Άμεση στήριξη οικογενειών από το Humanity Greece

Ολοένα και αυξάνονται τα νοικοκυριά που πλήττονται από την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση που μαστίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση τους τελευταίους μήνες. Ασφυχτικά ανοδικές οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στους λογαριασμούς που λαμβάνουν κάθε μήνα οι Έλληνες πολίτες. Παρά το γεγονός ότι η Ε..Ε. έχει δρομολογήσει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής και ενεργειακής κρίσης προβλέπεται δύσκολος χειμώνας.

Ως αποτέλεσμα τα αιτήματα που λαμβάνει ο οργανισμός Humaity Greece ολοένα και αυξάνονται με οικογένειες να χρήζουν άμεσης κοινωνικής στήριξης αλλά και γονείς να παλεύουν να τα φέρουν εις πέρας.

Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece, το οποίο είναι προσβάσιμο για όλους, κάθε μήνα αξιολογούνται νέες οικογένειες και εντάσσονται στο μητρώο ωφελούμενων μετά τον σχετικό έλεγχο. Με την κίνηση αυτή αποστέλλονται πακέτα στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικά είδη στηρίζοντας ουσιαστικά το επισιτιστικό πρόβλημα πλήθος οικογενειών και πολιτών.

Το Humanity Greece έχει καταφέρει να ενώσει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη από τρόφιμα μακράς διάρκειας μέχρι ρουχισμό που όντως ενδείκνυται σε καλή κατάσταση για να σταλεί σε άλλους συνανθρώπους μας.

Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας αλληλεγγύης κάνοντας μια μικρή προσφορά.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ