Η Fresh Line Cosmetics καλύπτει τις ανάγκες των οικογενειών με είδη προσωπικής υγιεινής για τον Αύγουστο

Η Fresh Line Cosmetics στηρίζει δυναμικά το έργο των εθελοντών παρέχοντας παλέτα με είδη προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε αποστολή σαμπουάν, conditioner και αφρόλουτρα.

Τα προϊόντα έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των μόνιμων οικογενειών και πολιτών στο δίκτυο ωφελούμενων του Humanity Greece για τον μήνα Αύγουστο.

Πρόκειται για μια ουσιαστική συνεισφορά, που έρχεται να δώσει άμεση λύση στις συνεχείς αποστολές του οργανισμού σε ανθρώπους που μας έχουν άμεση ανάγκη.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής. Σταθερά συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας.

Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ιδιαίτερη συνεισφορά της Fresh Line Cosmetics σε κάθε προκύπτουσα ανάγκη.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ