Πέντε οικογένειες στο Βόλο ζουν κάτω από συνθήκες ακραίας φτώχειας – Έκκληση για βοήθεια για τα παιδιά τους

Πέντε οικογένειες στο Βόλο διαβιούν κάτω από συνθήκες ακραίας φτώχειας. Εκκληση για βοήθεια για τα παιδιά τους.

Γονείς που παλεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα σπίτια τους και τα παιδιά τους χορτάτα, είναι οι πέντε οικογένειες στο Βόλο, για τις οποίες γίνεται έκκληση για βοήθεια και υποστήριξη των 11 συνολικών ανήλικων παιδιών που διαθέτουν οι πέντε οικογένειες.

Η Τοπική Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου όπου ανέδειξε το θέμα ήρθε σε άμεση επαφή με τον ανθρωπιστικό Οργανισμό Humanity Greece για να ενταχθούν στο Μηνιαίο Μητρώο της εθελοντικής ομάδας ώστε να λαμβάνουν τα απαραίτητα για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέχρι να ορθοποδήσουν ξανά. Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece οι πολίτες που έχουν ανάγκες συνδέονται με τους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν.

Οι γονείς είτε είναι άνεργοι είτε ημιαπασχολούμενοι και τα όποια χρήματα καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πηγαίνουν στους λογαριασμούς, προκειμένου να διατηρηθεί ένα επίπεδο διαβίωσης.

Με την συνεργασία της εθελοντικής ομάδας Βόλου με το Humanity Greece θα δημιουργηθεί μια συνεχής αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης στις οικογένειες αυτές και τα παιδιά τους ώστε να διασφαλιστούν οι καθημερινές ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο μας και να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης όπως:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας,
  • είδη προσωπικής υγιεινής,
  • βρεφικά είδη

Μπορείτε να στείλετε έτοιμο το πακέτο στήριξης στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο: Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο 104 36 | τηλ. 6944062486

Είτε κάνοντας μια δωρεά:

IBAN GR9802600460000370201071357
Swift Code: EFGBGRAA

ΑΙΤΙΛΟΓΊΑ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δωρεά μέσω PayPal

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ