Η Europa αρωγός στη δημιουργία του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας

Η EUROPA στηρίζει δυναμικά τo έργο των εθελοντών παρέχοντας τα αλουμίνια για τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας. Πρόκειται για μια σημαντική προσφορά, που έρχεται να ολοκληρώσει την αναδιαμόρφωση και την ασφάλεια του χώρου όπου καθημερινά φιλοξενούνται πλήθος εθελοντών για να βοηθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε καθημερινή βάση, συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ιδιαίτερη συνεισφορά της EUROPA.

Σχετικά με την EUROPA

Η EUROPA, μια εταιρεία του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν, είναι μία από τις ισχυρότερες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και με συνεχείς στρατηγικές επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνολογία με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες αλουμινίου, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Απασχολώντας περισσότερους από 400 εργαζομένους και διαθέτοντας ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκια προϊόντων – συνδεδεμένων με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και πιστοποίησης – αποστολή και στόχος της Europa είναι να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο και προτιμητέο συνεργάτη για τους πελάτες της.

Η Europa στοχεύει να είναι ευθυγραμμισμένη με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του OHE και παραμένοντας συνεπής στις δεσμεύσεις της υλοποιεί εδώ και πέντε χρόνια το EUROPA CARES ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που περιλαμβάνει δράσεις για το περιβάλλον, την κοινωνία και τους εργαζομένους της εταιρείας.

#EuropaCares #HumanityGreece #EuropaProfil

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ