Στο Αρκαλοχώρι οι εθελοντές του Humanity Greece – Συνεχής στήριξη των συνανθρώπων μας

Ένα περίπου χρόνο μετά τον μεγάλο σεισμό στο Δήμο Μίνωα – Πεδιάδας, μετράνε πληγές ακόμα και σήμερα οι πολίτες στο Αρκαλοχώρι και στα γύρω χωριά.

Άρθρο του CRETALIVE NEWS

Οι εθελοντές του Humanity Greece εδώ και ένα χρόνο σε συνεργασία με τους εθελοντές της περιοχής από την ομάδα Help Arkaloxwri, αποστέλλουν με την βοήθεια όλου του κόσμου, πακέτα στήριξης με τρόφιμα και είδη ανάγκης για τις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους και ζουν στους οικίσκους. 

Οι καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου είχαν σαν συνέπεια ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και αρκετοί να τραυματιστούν τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ καταστράφηκαν χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Οι ανάγκες είναι πολλές καθώς με την βοήθεια όλων μας μπορούμε να συμβάλλουμε παρέχοντας το ελάχιστο. ΕΔΩ θα βρεις τους τρόπους στήριξης.

Το Humanity Greece που έχει δημιουργήσει το 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας στην Αθήνα, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους του Αρκαλοχωρίου, του Γαλατά, της Βόνης, της Χουμέρης και του Δήμου Αστερουσίων.

Μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο οι πολίτες αποστέλλουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη και ρουχισμό όπως εκεί γίνεται συλλογή, διαλογή και αποστολή σε οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη.

Η μεταφορά των εθελοντών του Humanity Greece στην Κρήτη έγινε με την στήριξη της SKY EXPRESS.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ