Η ΕΥΡΗΚΑ φροντίζει έμπρακτα τις οικογένειες του Humanity Greece με προϊόντα

Η ΕΥΡΗΚΑ στηρίζει το καθημερινό έργο πλήθους εθελοντών που συνδράμουν στην ανακούφιση ευάλωτων πολιτών και οικογενειών της χώρας. Συγκεκριμένα, η ΕΥΡΗΚΑ απέστειλε προϊόντα για την φροντίδα τόσο των παιδιών όσο και των γονιών τους που υπάγονται στο Μητρώο Ωφελούμενων του Humanity Greece και λαμβάνουν κάθε μήνα ένα πακέτο στήριξης.

Για τους μήνες Απρίλιο – Μάιο, η ΕΥΡΗΚΑ εξασφάλισε για τα πακέτα στήριξης τα παρακάτω:

– εντομοαπωθητικές σπείρες: 53 κιβώτια

– υγρό απορρυπαντικό ρούχων: 30 κιβώτια

– υγρό πιάτων: 30 κιβώτια

– καθαριστικό επιφανειών:10 κιβώτια

– εντομοκτόνο spray: 36 κιβώτια

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί καθημερινά για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγα Λόγια για την ΕΥΡΗΚΑ:

Η EYΡΗΚΑ είναι μια εταιρεία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, με περισσότερα από 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην Ελλάδα.

Με αποστολή να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, που απλοποιούν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των νοικοκυριών, η ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP κ.λπ., τα οποία παράγονται στο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Με την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό να είναι θεμελιώδεις αξίες της ανθρωποκεντρικής της φιλοσοφίας, η ΕΥΡΗΚΑ εξελίσσεται διαρκώς, ώστε να ελαχιστοποιήσει την επίδραση των εργασιών της στο περιβάλλον και οι μελλοντικές γενιές να μπορέσουν να βιώσουν τον πλανήτη που αγαπάμε.

____________

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 21 0522 6379
[email protected]

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ