Η KRAFT Paints στηρίζει έμπρακτα το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο του Humanity Greece

Η KRAFT Paints, στηρίζει δυναμικά το έργο των εθελοντών, παρέχοντας κωδικούς από βεντάλια χρωμάτων της, για την ανακαίνιση και τον εσωτερικό και εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece.

Πρόκειται για μια ουσιαστική συνεισφορά, που έρχεται να ολοκληρώσει την αναδιαμόρφωση του χώρου, όπου καθημερινά φιλοξενείται πλήθος εθελοντών.

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση, στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές, αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας, με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε καθημερινή βάση, συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ιδιαίτερη συνεισφορά της KRAFT Paints.

Λίγα λόγια για την KRAFT Paints:

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι.

Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας.

Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.