Η LEROY MERLIN παρέχει τον εξοπλισμό του Συντονιστικού Κέντρου για την στήριξη των οικογενειών

Η LEROY MERLIN στηρίζει δυναμικά το καθημερινό έργο των εθελοντών παρέχοντας όλο τον εσωτερικό εξοπλισμό για την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece. Προσφέρει προϊόντα για τo σύνολο των εσωτερικών κατασκευών από το μπάνιο μέχρι τις ραφιέρες ταξινόμησης των αγαθών. Με χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο της εξυπηρέτησης των πολιτών, σίγουρα δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να μπορέσει να φέρει εις πέρας αποτελεσματικότερα την αναβάθμιση που χρειάζεται το πρότυπο εθνικό συντονιστικό κέντρο του Humanity Greece. 

Πρόκειται για μια ουσιαστική συνεισφορά, που έρχεται να δώσει άμεση λύση στην καθημερινότητα των δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

Το Πρότυπο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο λειτουργεί για αποθήκευση και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Σε καθημερινή βάση συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ιδιαίτερη συνεισφορά της LEROY MERLIN σε κάθε προκύπτουσα ανάγκη.

Λίγα λόγια για την LEROY MERLIN:

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.

Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία. Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με 900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».