Μεγαλώνει η αλυσίδα αλληλεγγύης του Humanity Greece – Μαζί γινόμαστε ο κόσμος που αλλάζει

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Atraktos στην Αθήνα για τον εορτασμό των  πρώτων γενεθλίων του ανθρωπιστικού οργανισμού Humanity Greece. Την ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Stand – Up Comedian Γιώργος Χατζηπαύλου, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι 16 πιο μικροί εθελοντές που άνοιξαν χορευτικά την εκδήλωση στους ρυθμούς του αγαπημένου «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου και μοίρασαν αναμνηστικό δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021, στις καταστροφικές πυρκαγιές της χώρας, από νέους ανθρώπους, μεγάλωσε και δυνάμωσε μόλις σε διάστημα ενός έτους μέσα από την αμέριστη προσφορά  πολιτών, πολλαπλασιάζοντας το εθελοντικό γίγνεσθαι και βοηθώντας όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας.

Η Ιδρύτρια του Humanity Greece Γεωργία Παράσχου μαζί με τους εθελοντές, αναφέρθηκαν στις πρώτες μέρες εθελοντικής παρουσίας και προσφοράς στις πληγείσες περιοχές, τα δεκάδες μηνύματα που δέχονται καθημερινά για βοήθεια, την άνευ προηγουμένου ανταπόκριση σε ανάγκες τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης. Αυτό είναι το έργο του Humanity Greece που είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας που λειτουργεί για την συλλογή, την αποθήκευση και την διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη.

246 οικογένειες στηρίζονται σε μηνιαία βάση από το Humanity Greece σε διάφορες περιοχές της χώρας

Σε εβδομαδιαία βάση ο ανθρωπιστικός οργανισμός στηρίζει ολιστικά ανθρώπους και οικογένειες που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά και εκείνους που αντιμετωπίζουν χρόνια κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, συνδέοντας τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν με τα άτομα που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Ένας πρότυπος κόμβος συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης για όλους όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν με τον εθελοντικό οργανισμό προς όφελος της κοινωνίας.

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους για την άμεση επίλυση κοινωνικών ζητημάτων. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι άνθρωποι που στήριξαν από την πρώτη μέρα το έργο της εθελοντικής ομάδας επιβεβαιώνοντας την δυναμική τους υποστήριξη.

Με την συνεχή τους παρουσία τιμούν το έργο του Humanity Greece γνωστές προσωπικότητες: Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Φουρέιρα, Έλενα Χριστοπούλου, Βασιλική Μιλλούση, Ηρώ Λούπη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Νάσος Γκαβέλας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Καραφώτης, Λάζαρος Καρανάσιος, Μαρία Κωνσταντάκη, Στάθης Σχίζας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Χριστίνα Σάλτη, Ευλαμπία Ρέβη, Σάρα Σιαμπλή.

Για την πολύτιμη στήριξη της δημιουργίας του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου οι εθελοντές τίμησαν τους: EU FOUNDATION, LEROY MERLIN,EUROPA, ΚΑΥΚΑΣ, KRAFT, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ, SKY EXPRESS, BSK LOGISTICS, FILA, CAROLINE ROVITHI.

Υποστηρικτές της Βραδιάς: ATRAKTOS, ΒΙΚΟΣ, ΤΗΕ VAN CATERING, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, KTHMA ΠΑΛΥΒΟΥ, PYNK RUBBIT – THE SUPER DRINKS, CIAO ITALIA, ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ROBOSOCIETY

Χορηγός Επικοινωνίας: ΑΘΗΝΑ 9.84

Μαζί Γινόμαστε ο Κόσμος που αλλάζει – Humanity Greece