Tο Humanity Greece τίμησε τους μεγάλους υποστηρικτές του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα της Atraktos στην Αθήνα για τον εορτασμό των  πρώτων γενεθλίων του ανθρωπιστικού οργανισμού Humanity Greece. Την ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Stand – Up Comedian Γιώργος Χατζηπαύλου, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισαν οι 16 πιο μικροί εθελοντές που άνοιξαν χορευτικά την εκδήλωση στους ρυθμούς του αγαπημένου «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου και μοίρασαν αναμνηστικό δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στην κατάμεστη αίθουσα της Άτρακτος.

Η Ιδρύτρια του Humanity Greece Γεωργία Παράσχου μαζί με τους εθελοντές, αναφέρθηκαν στις πρώτες μέρες εθελοντικής παρουσίας και προσφοράς στις πληγείσες περιοχές, τα δεκάδες μηνύματα που δέχονται καθημερινά για βοήθεια, την άνευ προηγουμένου ανταπόκριση σε ανάγκες τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Αυτό είναι το έργο του Humanity Greece που είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας που λειτουργεί για την συλλογή, την αποθήκευση και την διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. 246 οικογένειες στηρίζονται σε μηνιαία βάση από το Humanity Greece σε διάφορες περιοχές της χώρα.

Για την πολύτιμη στήριξη της δημιουργίας του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου οι εθελοντές τίμησαν τους:

Το EU Foundation του Ομίλου Fidirikos Group που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Οργανισμού καλύπτοντας τα λειτουργικά έξοδα για τον 1ο χρόνο λειτουργίας. Ανταποκρινόμενοι θετικά και με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στις ανάγκες που προκύπτουν στέκονται αρωγοί στο καθημερινό μας έργο.

Την Leroy Merlin η οποία στέκεται δίπλα στο Humanity Greece από την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού καρκίνου 15 Φλεβάρη στην μεγάλη δράση που διοργανώθηκε από τους εθελοντές στο μετρό Συντάγματος για τον Σύλλογο Φλόγα – Γίνε δότης μυελού των οστών. Σήμερα παρέχει όλο τον εσωτερικό εξοπλισμό για την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece.

Την εταιρεία Μαρμαρίδης Έπιπλα η οποία από την υπόθεση της μητέρας που παρέδωσε το παιδί της στο ορφανοτροφείο τον περασμένο Φεβρουάριο έως και σήμερα είναι αρωγός σε κάθε ανάγκη που προκύπτει στο δίκτυο ανθρώπων που στηρίζει το Humanity. Με την συμβολή τους επιπλώθηκε όλο το σπίτι για την 9χρονη που επέστρεψε από το ορφανοτροφείο καθώς και το Συντονιστικό κέντρο του Humanity.

Την εταιρεία B. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. η οποία έχει βοηθήσει σημαντικά το έργο των εθελοντών καλύπτοντας το συνολικό κόστος ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ανταποκρινόμενη θετικά και με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στις ανάγκες που προκύπτουν είναι πάντα δίπλα στο Humanity Greece.

Tην EUROPA όπου στηρίζει και ασφαλίζει τo έργο των εθελοντών παρέχοντας τα αλουμίνια για τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας. Πρόκειται για μια σημαντική προσφορά, που έρχεται να ολοκληρώσει την αναδιαμόρφωση και την ασφάλεια του χώρου όπου καθημερινά φιλοξενούνται πλήθος εθελοντών για να βοηθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Την KRAFT Paints που χρωματίζει το έργο των εθελοντών, παρέχοντας κωδικούς από την βεντάλια χρωμάτων της, για τον εσωτερικό και εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece. Εθελοντές σε ρόλο ελαιοχρωματιστών.

Το Humanity Greece απέκτησε το δικό του επίσημο ρουχισμό, με την απόλυτη υποστήριξη της εταιρείας FILA.  Η Unisex ενδυμασία με T-shirt και Μπουφάν, που προσφέρεται μέσα από αυτή τη συνεργασία μειώνει τις κοινωνικές ανισότητες ενώ κρίνεται απαραίτητη για την ασφαλή εθελοντική εργασία όλων μας χωρίς διακρίσεις. 

Ως επίσημος αερομεταφορέας τιμήθηκε η SKY EXPRESS. Να βλέπεις τη ζωή αλλιώς. Να τη ζεις με το νέο. Να ζεις με νεανικό ενθουσιασμό. Έτσι ταξιδεύουν οι εθελοντές του Humanity όπου υπάρχει ανάγκη με τον πιο πράσινο στόλο της SKY EXPRESS – αλλά και αν δεν είναι οι εθελοντές ταξιδεύουν τα πακέτα στήριξης στα πιο απόμερα σημεία.

Την BSK Logistics η οποία διέθεσε όλο τον στόλο οχημάτων της για τις μεταφορές ειδών ανάγκης στις πυρόπληκτες περιοχές τον Αύγουστο του 2021 ενώ σήμερα συμβάλλει καθοριστικά στο να φτάσουν όλα τα πακέτα στήριξης στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Την γνωστή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Caroline Rovithi όπου έχει δημιουργήσει μια σειρά από έργα τέχνης, για να στηρίξει το δίκτυο του Humanity μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου στην Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Αττική αλλά και του σεισμού στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης. Μέχρι σήμερα είναι αρωγός στο έργο των εθελοντών.

Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά για την πολύτιμη στήριξη τις εταιρείες και το ανθρώπινο δυναμικό τους. Μαζί γινόμαστε ο κόσμος που αλλάζει.

Υποστηρικτές της Βραδιάς: ATRAKTOS, ΒΙΚΟΣ, ΤΗΕ VAN CATERING, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, KTHMA ΠΑΛΥΒΟΥ, PYNK RUBBIT – THE SUPER DRINKS, CIAO ITALIA, ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ROBOSOCIETY

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ