Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. ταξιδεύει με τους εθελοντές του Humanity Greece στην Καρδίτσα

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στέκεται η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με το Humanity Greece, όπου αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές εθελοντικές ομάδες της χώρας σε έκτακτες ανάγκες ενόψει της κλιματικής κρίσης.

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες που προκλήθηκαν από την φονική κακοκαιρία Daniel στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες με συνεχείς αποστολές και στήριξη μέσω της παροχής μεγάλων φορτηγών αλλά και ειδών για την μεταφορά όλων των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης στα χωρία της Θεσσαλίας.

Πιστή στις αρχές της, στέκεται δίπλα στο έργο των εθελοντών εδώ και ένα έτος καλύπτοντας βασικές ανάγκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας.

Η ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα ανακύκλωσης της Ελλάδας που είναι άμεσα συνδεμένο με την καθημερινή συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο. Προάγει την αξία της περιβαλλοντικής και κοινωνικής συνείδησης συνδράμοντας σε κάθε δράση του Humanity Greece που στόχο έχει να στηρίξει ολιστικά την Κοινωνία των Πολιτών.

Οι εθελοντές της πρώτης γραμμής ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση της ΣΕΔΠΕΚΑΤ Α.Ε. για την αμέριστη συμβολή και ανταπόκριση της.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ